


Tomatensaus
Een saus die gemakkelijk te maken is en een hele veelzijdige saus is. Ook is deze saus goed te bewaren in de vriezer, waardoor je hem altijd op voorraad kunt hebben.
Ik gebruik meestal een kilo tomaten, op de markt zijn die vaak heel goedkoop. De tomaten kook je eerst even kort zodat je de schil er gemakkelijk af kan halen.
Vervolgens doe je de tomaten in de blender en dan ben je al bijna klaar. Want vanaf nu komt het aan op smaak. Wij vinden het lekkerste om verse kruiden toe te voegen zoals basilicum, oregano, tijm en koriander. Onze kruiden van de plus doen het nog steeds erg goed en Julian vindt het leuk om ze af te knippen
Vervolgens ook nog zout&peper en je saus is klaar. De saus die ik dan heb kan ik gebruiken voor 2 keer spaghetti eten, waardoor ik dus de helft van de saus in de vriezer doe.
Als je zelf pizza wil maken is de saus wat te dun en dan raad ik je aan om de saus te zeven. Het vocht wat je dan overhoudt kan je gebruiken voor tomatensoep. Dus een gemakkelijke en veelzijdige saus.
EET SMAKELIJK!!!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb